top of page

Vaata, avasta, osta kunsti ARSi e-poes ja kohapeal!

ARSi uuest e-poest pood.arsfactory.ee leiad enam kui 60 professionaalse kunstniku ja disaineri loomingut. Suurim valik Eesti keraamikute unikaalteoseid, lisaks ehted, foto, graafika, klaas, maal, tekstiil, aksessuaarid ja sisustusesemed - siin on teoseid silmale ja südamele, seinale ja lauale, kätte ja kaela.

Võta süvenemiseks aega ja vali välja oma lemmikud! Ostes kriisiajal kunsti, toetad kunstnike toimetulekut - meie omakorda täname kunstisõpru maikuus 10% soodustusega.

Alates 12. maist tervitame kunstihuvilisi jälle ka ARS Kunstilinnaku (Pärnu mnt 154, Tallinn) keskuses, kus kõrgetasemelisi teoseid ligemale sajalt autorilt ja põnevaid näitusi pakuvad ARS projektiruum, Galerii 125 ja tarbekunstigalerii. Projektiruumis saab vaadata Reimo Võsa-Tangsoo näitust [ 1 | 2 ], ARS Showroomi galeriis Robin Nõgisto loomingut.

Sisukaid sündmusi ja töötubasid on valmis esimesel võimalusel pakkuma ARSi keraamikakeskus ning inspiratsiooni- ja koolituskeskkond Stuudio 53 ja Stuudio 98. Viimaseid on oodatud oma ettevõtmisteks rentima ka kõik huvilised.

Rõõmsate kohtumisteni!

Eesti Kunstnike Liit



bottom of page