top of page

Patient, Portal, Creative Monsters and many more

Supersonicum ja ARS Kunstilinnak esitlevad: Patient, Portal, Creative Monsters and many more.


Pühapäeval 13. veebruaril koguneb ARS-i projektiruumis muljetavaldav kooslus helikunstnikke. Ühtlasi kutsutakse teid kõiki sellest vahetult osa saama! Üritus algab kell 17.00. Line´up on prominentne!

Programm: Renzo van Steenbergen´i ja Kirstjan Pütsep´a installatsioon „Portaal“. Autorid esitlevad esimest prototüüpi valmivast installatsioonist „Portaal“, millest kasvab kunagi välja arenev ja interaktiivne keskkond, milles seitse skulptuurimasinat juhivad heli ja pildi (valguse) vibratsiooni ruumis.


Post Horn plaadi „Patient“ esitlus + kontsert. Post Horn esitleb teist kauamängivat ‘Patient’ MKDKLP0041, mis salvestati 2020-2021 ARSis stuudios 313, tiraažiga 140 nummerdatud koopiat, millele nad ise käsitsi siiditrükis LP ümbrise on valmistanud. Esitluselt on võimalus vinüülplaate ka osta, ning on võimalik, et lisaks leiavad tõelised feinschmeckerid ka väikeses koguses bändinänni T-särkide näol.

Andrus Aaslaid - perfromance „Lühilaine labori sumin“.

Mad professor on tagasi, et nihestada aega ja ruumi generaatorite ja lühilaineraadio lainete abil. Laval ei ole ühtegi asja mis oleks kuidagipidi muusikariistana sündinud.

Post Horn - lühifilmi “Creative Monsters aka Microdosing Sound“ linastumine. Post Horn ‘Creative Monsters aka Microdosing Sound’ (2020) on noise-vabaimproduo Post Horn 16mm mustvalge helindatud lühifilm, mis on ülesvõetud aastatel 2012-2015 ja mille kollektiiv monteeris ja helindas 2020. aastal.


Sten Saarits - audiovisuaalne performance "Elamus ilma sõnumita" ("The Message Is the Medium"). Autor improviseerib helimaastikuga, mis ilmneb siis, kui sa oled samaaegselt mitme voogedastuskanali vahel.


Erik Alalooga - müraspaa „Maastik ebakindla horisondiga“. Interaktiivne masinapannoo, kus viis mehhaanilist heliinstrumenti on ühendatud üksteist käivitavaks ja katkestavaks impulsside ringiks. Puudu on vaid inimlik puudutus, mis selle kõik vallandab.


5 euri võtke kaasa!



bottom of page