top of page

KORDONi kunstnikufilmide festival KOFF

KORDONi kunstnikufilmide festivali KOFF teine hooaeg toimub 3. – 4.08.2023 KORDONi kunstiresidentuuris Kärdlas, Hiiumaal.

Festival toob vaatajateni eksperimentaalfilmi valdkonna nii uued kui vanemad audiovisuaalsed teosed, mis kombivad mängu- ja dokumentaalfilmi žanrite vahelist piiri ning panevad proovile narratiivipõhise loo jutustamise.

Festivalil linastub 4 filmiprogrammi: 3 lühifilmidest koosnevat eksperimentaalfilmide konstellatsiooni ning 1 täispikk mängufilm.

Festivalil linastuvad teiste seas ka Leida Laiuse mängufilm „Libahunt“ (1968) ning Marwa Arsaniose lühifilm „Who’s Afraid of an Ideology? Part 4 Reverse Shot“ (2021).

KOFFi fookuses on sel aasta kahe visuaalkunstniku looming: Brüsselis elav ja töötav Eva Claus ning Tallinnas tegutsev Taavi Talve. Mõlema kunstniku loomingut iseloomustab töö 16 mm analoogfilmiga. Mõlemad filmitegijad osalevad isiklikult KOFFi festivalil, aset leiab kunstnikuvestlus publikuga. Kunstnikuvestlusi modereerib kuraator Ingel Vaikla.

Festivali linastused kestavad 1h - 1,5h koos filmidele järgneva vestlusega. Filmid linastuvad peamiselt inglisekeelsete subtiitritega. Linastused on publikule tasuta. Rohkem infot ja ajakava järgneb peagi.

Ãœritus Facebookis https://fb.me/e/3KMTuoEp4

Kontakt: Ingel Vaikla / ingel@kordon.ee

Sündmust toetab: Eesti Kultuurkapitali kujutava ja rakenduskunsti sihtkapital ja Hiiumaa ekspergrupp, Peeter Kangur; #Interstudio #HalsInteriors #Floorin #Axor




bottom of page